Tried to link edict 160 without model ? Created 1 month ago2022-06-15 17:45:05 UTC by Frissi Frissi

Created 1 month ago2022-06-15 17:45:05 UTC by Frissi Frissi

Posted 1 month ago2022-06-15 17:45:05 UTC Post #346637
i get this console error for my latest two maps

Tried to link edict 160 without model

what does that mean?
Posted 1 month ago2022-06-22 00:18:47 UTC Post #346649
Do your maps have something like a custom model in a cycler or monster_furniture or something like that?
Posted 1 month ago2022-06-22 19:56:13 UTC Post #346650
Nope, thanks jamie.
Posted 1 month ago2022-06-22 22:24:32 UTC Post #346651
Can you send the maps? (If you cant, send pictures and compile log)
Posted 1 month ago2022-06-23 20:25:14 UTC Post #346659
If you download any of my released hldm maps from 2020 on TWHL you should get this error in the console, if not then its just my haflife files have been corrupt. Would you do me that favour jamie?
Posted 1 month ago2022-06-24 17:11:15 UTC Post #346661
The error doesnt show up for me. I think your Half-Life files are corrupted or something like that since some entities dont show up in your grid. Try reinstalling Half-Life, if you installed any addons try to uninstall them first. If you dont want to reinstall Half-Life, go to your Half-Life folder, delete the models direcetory, and in the Steam library right click on Half-Life, Properties, Local Files, Verify file integrity.

It should work
Posted 1 month ago2022-06-25 18:18:34 UTC Post #346665
Thank you jamie !
You must be logged in to post a response.