Gmod saves not loading Created 2 weeks ago2024-04-02 18:50:23 UTC by Dr.Orange Dr.Orange

Created 2 weeks ago2024-04-02 18:50:23 UTC by Dr.Orange Dr.Orange

Posted 2 weeks ago2024-04-02 18:50:23 UTC Post #348686
everytime i want to load a save the game says that there's a lua problem

this is the error:

gamemodes/sandbox/gamemode/save_load.lua:78: attempt to call global 'Player' (a string value)
1. LoadGModSave - gamemodes/sandbox/gamemode/save_load.lua:78
2. v - gamemodes/sandbox/gamemode/save_load.lua:94
3. unknown - lua/includes/modules/hook.lua:96

if you have any idea please help! :)

Edit: the saves only work if i load them from a diffrent map
Dr.Orange Dr.OrangeDo you know who ate all of the donuts?
Posted 1 week ago2024-04-05 07:21:11 UTC Post #348688
I haven't messed around with GMod in quite some years, but could you give some more details?

When loading fails, is that only happening on a particular map?
And when you say loading works from a different map, is that any other map, or a specific map?
Posted 1 week ago2024-04-05 13:22:10 UTC Post #348689
let me give an example: if i want to load a save of gm_construct while im on gm_construct, it doesn't work. but if im on gm_flatgrass and load the same save of gm_construct it works. but if i try to load a save of gm_flatgrass while on gm_flatgrass it doesn't work. its not just on construct and flatgrass, its on every map.
Dr.Orange Dr.OrangeDo you know who ate all of the donuts?
You must be logged in to post a response.