Navigation file doesn't work Created 2 weeks ago2019-03-07 08:57:29 UTC by sample vodka sample vodka

Created 2 weeks ago2019-03-07 08:57:29 UTC by sample vodka sample vodka

Posted 2 weeks ago2019-03-07 08:57:29 UTC Post #342180
This map I made it months ago and for some reason bots don't navigate on stage properly.
Someone could fix .nav file of my map?:
https://gamebanana.com/maps/201987
sample vodka sample vodkaThe religion is the opium for a country
Posted 2 weeks ago2019-03-10 05:02:58 UTC Post #342209
How do they not navigate properly?
Posted 2 weeks ago2019-03-10 09:02:38 UTC Post #342212
Well is hard to explain but ill try it best possible.
They get stuck in their spawns going to walls and try traspassing them,getting quiet or walking erratic way.

If you play it you'll see it.
sample vodka sample vodkaThe religion is the opium for a country
Posted 1 week ago2019-03-17 01:47:52 UTC Post #342272
Are there any errors in the console? My guess is HPB Bot waypoint files are incompatible with the bot you're using.
Posted 6 days ago2019-03-19 21:47:15 UTC Post #342284
I use Zbot
sample vodka sample vodkaThe religion is the opium for a country
Posted 2 days ago2019-03-22 23:08:35 UTC Post #342309
Hm, I think there are probably console commands to show the navmesh visually but I don't know.
Posted 2 days ago2019-03-23 08:51:30 UTC Post #342316
Me i dont know it too
sample vodka sample vodkaThe religion is the opium for a country
Posted 1 day ago2019-03-24 01:06:10 UTC Post #342318
Maybe have a look at the Left 4 Dead nav-mesh documentation - it should be a similar system.
You must be logged in to post a response.