Fix broken lighting Created 1 week ago2020-06-21 04:58:09 UTC by BorisTheCooldownMan BorisTheCooldownMan

Created 1 week ago2020-06-21 04:58:09 UTC by BorisTheCooldownMan BorisTheCooldownMan

Posted 1 week ago2020-06-21 04:58:09 UTC Post #344443
So.. I was making a map, and I'm not sure what happened but it's all fullbright no matter what I do. anyone can help?
(I was using J.A.C.K. and mapping for Half Life 1)
Posted 1 week ago2020-06-21 08:29:28 UTC Post #344444
Sounds like a compile error. If any of the tools encounter a problem, RAD likely won't run at all.

Are there any errors in your compile log?
UrbaNebula UrbaNebulaGoldSourcerer
Posted 1 week ago2020-06-21 15:06:29 UTC Post #344445
Are there any leaks in the map?
Admer456 Admer456If it ain't broken, don't fox it!
Posted 1 week ago2020-06-22 04:27:35 UTC Post #344448
Leak pointfile generated
SolidBSP [hull 1] 307 (0.02 seconds)
Warning: === LEAK in hull 1 ===
Entity info_player_start @ ( -3, -9, 36)
SolidBSP [hull 2] 298 (0.02 seconds)
Warning: === LEAK in hull 2 ===
Entity info_player_start @ ( -3, -9, 36)
SolidBSP [hull 3] 307 (0.02 seconds)
Warning: === LEAK in hull 3 ===
Entity info_player_start @ ( -3, -9, 36)

The player spawn seems to be bugged, i looked around to see if i had anything clipping out and everything is within map limits
Posted 1 week ago2020-06-22 04:43:45 UTC Post #344449
The player is just the closest entity to the leak itself. Try going map > load pointfile and it will draw a line through the leak. The red end of the line is the closest to the leak.
You must be logged in to post a response.